2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın ve müstacel yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu şube temelı modellerde uygun kapı koluna dublör. 

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yanında muamele adımları ekseri şunları sineerir:

Olası yangın veya rastgele bir tehlike yerinde binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları binalmaktadır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet muhtevain tercih edilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış bapsı adı ile de aşina Yangın Kapısı bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna kızılınmasına yardımcı evet ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma üzere faktörlere ilgilı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz etkili bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ait bütün hukuki boyun müntesip sav ajanslarına aittir..

Göreceksiniz ki bu kadar yüksek birinci sınıf yangın baplarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page